200 кілограмів м’ясопродуктів українець запхав в бампер та за обшивку автомобіля

На Львівщині співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці в одній з автівок, яка поверталася з Польщі в Україну знайшли приховані м’ясопродукти, повідомляє прес-служба відомства.

Керував автомобілем «Ауді» наш співвітчизник. Для перетину кордону він обрав пункт пропуску «Рава-Руська». Під час прикордонно-митного оформлення чоловік помітно схвилювався, тому його автівку направили на перевірку. Турбувався водій не даремно, адже в його транспортному засобі було знайдено 200 кілограмів м’ясопродуктів. Він їх спробував перевезти через держрубіж приховавши в бампері та під обшивкою сидінь і дверцят.

Зазначимо, що лише протягом вихідних в цьому пункті пропуску прикордонники та митники декілька разів припиняли спроби українців приховати продукти харчування. Крім м’ясопродуктів наші співвітчизники везли і сири. Вони також використовували конструктивні особливості своїх транспортних засобів, щоб приховати продуктові вироби. Так один з водіїв м’ясопродукти перевозив під капотом свого «Рено», а інший приховав продукти під сидінням автомобіля «Опель» та в запасному колесі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: