В ефірі ТРК «Львів» обговорять перспективи ралі «Галіція»

У середу, 3 липня, о 19:15 в ефірі телепрограми ТРК «Львів» «Вечір у Львові» організатори Міжнародного ралі «Галіція» розкажуть чи готовий Львів прийняти змагання Європейського рівня, що відбудуться вперше на території Львова та Львівської області 12-13 липня.

Обговорити перспективи Львова як міста, що вперше приймає Міжнародне ралі «Галіція» у студію програми «Вечір у Львові» завітають: представник Міжнародної автомобільної федерації (FIA) Джорди Парро (Jordi Parro), спортивний директор Чемпіонату України з ралі Михайло Лойленко, керівник проекту "Чемпіонат України з ралі" Сергій Жила.

Попередньо організатори змагань розповіли журналістам ТРК «Львів», що цьогоріч Міжнародне ралі «Галіція» водночас є етапом Кубку Європи з ралі, етапом Чемпіонату України з ралі, етапом Чемпіонату Білорусії з ралі, тому у змаганнях візьмуть участь найсильніші гонщики України. Загалом Міжнародне ралі «Галіція» справедливо вважається одним із найвидовищніших і найшвидкісніших етапів Чемпіонату України з ралі. Цього року Львівський етап уперше у своїй історії увійшов до календаря Кубку Європи з ралі та як дебютант цих міжнародних змагань отримав коефіцієнт «2».

Урочиста церемонія відкриття змагань відбудеться 12 липня о 19:30 на площі перед Театром опери та балету у Львові. Наступного дня, 13 липня, зранку, екіпажі випробують себе та бойові машини на гравійних трасах Львівщини. Ще до початку змагань, 13 липня о 7:30 від монументу Слави (вул. Стрийська) до глядацьких фан-зон вирушать спеціальні автобуси. А вже увечері, о 17:30, львів’яни та численні гості міста знову таки на площі перед Театром опери та балету у Львові стануть свідками церемонії нагородження переможців Міжнародного ралі «Галіція».

Про це повідомила прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: