Мер Львова подякував волонтерам з Америки. Відео

Міський голова Львова Андрій Садовий у традиційному відеозверненні подякував волонтерам з Америки, які долучились до облагородження майданчика біля Порохової вежі.

«Зараз, коли діти на канікулах, я би дуже просив батьків та старших не бути збоку. Не проходити, а звернути увагу, допомогти. Бо нема чужих дітей. Всі діти наші.

На цьому тижні в мене відбулась цікава зустріч – приїхали студенти з Америки, українського походження. Вони разом з нашими львівськими студентами відремонтували два майданчики – один на вул Йосипа Сліпого, другий біля Порохової вежі. Можна стояти, споглядати і критикувати, а можна взяти і зробити. Кожен з нас завжди має вибір», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, волонтери з Америки в рамках соціальної кампанії «Відновимо майданчик разом» власними зусиллями відновлювали спортивний скейт-майданчик на вул. Винниченка. Скейт-майданчик на вул. Винниченка – це вже другий спортивний майданчик у місті, який відновили в рамках соціальної кампанії «Відновимо майданчик разом» управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: