У фірмовий потяг до Львова люди застрибували на ходу

Незважаючи на постійні заяви влади про реформування в різних сферах життєдіяльності, в деяких сферах, наприклад, у транспорті, все йде не так гладко.
Про це повідомив кореспондент ГолосUA.
Фірмовий потяг «Київ-Львів», який мав відправитися о 22:40, подали за 7 хвилин до відправлення. А відправився він о 22:43.
Якщо людям, які купили квиток в СВ-вагони, було трохи простіше, оскільки людей у ​​вагоні менше, а значить, і черга перед входом менша, то тим, хто купив квитки в купе і в два останні плацкартні вагони, було не до сміху.
Люди, що йшли від одного кінця поїзда до іншого і насміхались над тими, хто біжить, різко припинили жартувати, коли зрозуміли, що керівництво станції і машиніст мають намір відправитися за розкладом, незважаючи на те, що поїзд подали всього за 10 хвилин до відправлення.
Пасажири, що їдуть вперше, були, м'яко кажучи шоковані, проте люди, які вже не раз користуються цим маршрутом, заявили, що таке трапляється не вперше.
Зрештою, єдиною можливістю для багатьох людей, що купили квиток на потяг, потрапити в нього, став рятівний стоп-кран. Компенсував шок від початку поїздки тільки дійсно охайний і комфортабельний салон плацкартного вагону.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: