Що ремонтують на вулиці Шевченка? (Фото та відео)

Вчора частину вулиці Шевченка, на ділянці від вулиці Клепарівської до вілиці Хорватської, закрили для проїзду транспорту. Що саме там відбувається і коли слід чекати відновлення
руху автотранспорту.

Зараз на початку вулиці Шевченка ведуться роботи з демонтажу бруківки та трамвайних рейок, хоче до рейок ще справа не дійшла. Причиною таких дій є спорудження транспортної розв'язки, котра має сполучити вулиці Городоцьку та Шевченка трохи вище будинку муніципального театру імені Лесі Українки (на Городоцькій, навроти вулиці Гоголя) та трохи нижче військової частини (на вулиці  Шевченка).

На даний час практично звільнено територію , де має пролягти ця розв'язка, за винятком одного будинку, який сьогодні-завтра мають повністю знести.  Після завершення будівництва, рух по вул. Городоцькій буде одностороннім у напрямку до центру, а рух по вул. Т. Шевченка – одностороннім у напрямку від центру міста.

Правда чекати на завершення будівництва доведеться досить довго, виходячи з темпів, які ми можемо побачити на відео, та загального об'єму робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: