Україна може розбудувати нове покоління участі населення в демократії, - Тісо


У Львові розпочалося щорічне засідання Національного форуму міст-партнерів проекту ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку»  «Підведення підсумків та погляд у майбутнє: досвід муніципальної програми врядування та сталого розвитку». З вітальним словом до присутніх звернулась нещодавно призначена координатор системи ООН, постійний представник ПРООН в Україні АлессандраТісо.

«Я в Україні декілька тижнів. Але хочу найперше подякувати всім нашим гостям, учасникам. Ще раз підкреслити нашу вдячність за співпрацю, яка в нас є з нашими партнерами з Швейцарського бюро співробітництва, а також колегам з Норвезького посольства, а також керівникам Канадської агенції міжнародного розвитку, яка називається SIDA.

У нас, тобто в партнерів, які фінансують таку ініціативу, є таке відчуття, що ця подія - це дійсно віха, можливість проговорити уроки, чого ми навчилися у різних муніципалітетах та адміністраціях. Надзвичайно важливо, що  відбувається повторення цієї методології і що  певні адміністрації прийняли цю методології і поширюють. І власне з боку ПРООН ми надзвичайно зацікавлені, щоб ці можливості, які були розвинуті в муніципалітетах, мали продовження. То наче таке капіталовкладення, з якого можуть скористатись муніципалітети і адміністрації.

Ми віримо в те, що Україна може стати тією стороною, що розбудує нове покоління участі населення в демократії. І хочу ще раз наголосити, що в нас є націленість продовжувати цю ініціативу, бо ми хочемо досягти більшого», - наголосила у своєму слові до присутніх АлессандраТісо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: