На Львівщині визначено переможців конкурсу на автобусних маршрутах

12 липня під головуванням заступника голови Львівської облдержадміністрації Сергія Василенка відбулось засідання обласного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення щодо визначення переможців конкурсу на автобусних маршрутах загального користування.

Зазначимо, що конкурс був оголошений в газеті «Високий Замок» від 23 травня 2013 року №74.

Під час засідання члени комітету заслухали інформацію Управління Укртрансінспекції у Львівській області та Управління Держаної автомобільної інспекції ГУ МВС України у Львівській області щодо результатів перевірки перевізників-претендентів.

За результатами засідання конкурсного комітету визначено переможців на 5 об’єктах.

На об’єкті конкурсу, який включає маршрути № 790А Моршин АС – Львів АС-3 ч/з залізничний вокзал м. Львів, № 221 Львів (вул. Грінченка) – Грибовичі та № 228 Львів (вул. Зернова) – Збиранка переможцем визначено ТзОВ «Стрийське АТП».

На об’єкті конкурсу, маршрут № 906 Львів АС-2 – Ріпнів – Буськ АС переможцем став ФОП Ребітва П.П.

Право обслуговувати маршрут № 148 Львів АС-3 – Оброшино з виконанням окремих рейсів до Пустомит та маршрут № 179 Львів (Кінг-Крос Леополіс) – Пасіки-Зубрицькі, відповідно до рішення конкурсного комітету, отримав перевізник ТзОВ «Успіх-БМ».

Маршрут № 116 Львів (Сихів, Ринок “Шувар”) – Пустомити ч/з Липники буде обслуговувати перевізник  ТзОВ «Компанія-АЙРІАЛ».

Також Сергій Василенко відзначив, що формування таких груп маршрутів є невипадковим. «Щоб якісно обслуговувати пасажирів в усіх напрямках, до популярних маршрутів ми додали ще й менш рентабельні. Перевізники зобов’язані виконувати умови конкурсу, працювати добросовісно та дбати про безпеку пасажирів. Якщо на якомусь із напрямів не будуть виконуватись перевезення, договір буде розірвано зі всіма маршрутами», – наголосив заступник голови облдержадміністрації.

Окрім цього, конкурсний комітет визначив переможця (ПП «Рудно-Транс») на об’єкті, розгляд якого було перенесено з попередніх засідань. Йдеться про об’єкт, який включає маршрути № 184 Львів (вул. Січових Стрільців) – Рудно та № 159 Львів АС-2 – Дернів, Дернів – Кам’янка-Бузька АС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: