Садовий проїхався швидкісною трасою. Фото

У п'ятницю у Львові стартувало ралі «Галіція», одна з найшвидших і найбільш складних гонок національного чемпіонату з ралі. У п'ятницю спортсменам належало подолати дві спецділянки. Головною особливістю ралі «Галіція» є вкрай динамічний темп і стислий європейський формат: змагання охоплює всього два дні, і гоночний розклад усього вікенду не залишає учасникам навіть вільної секунди. Тому протягом всього етапу спортсмени мають підтримувати високий темп. Спринтерські характеристики ралі «Галіція» надають їй неповторного колориту класичного ралі. Сьогодні на одній з машин трасою проїхав  міський голова Львова Андрій Садовий.

«Дуже висока організація з точки зору безпеки. Мені пощастило, що зі мною був Саша Салюк, Чемпіон України, який насправді відчуває нюанси. Я отримав несамовите задоволення. Думаю, всі, хто любить цей вид спорту, у Львові отримають додатковий адреналін. Важливо, щоб гості, які приїжджають, пізнавали краще цей край. Бо у розвитку автомобільного спорту у нас є дуже великі перспективи. Ми радо усіх запрошуємо, а організаторам бажаємо успіху, щоб планка піднімалась вище і вище.

Дуже важливо вміти усе зорганізувати, щоб і траса була готова, по безпеці щоб усе було нормально, щоб були дотримані усі регламенти, як це вимагають такі змагання. Це надзвичайно складна праця. Думаю, що Кубок Європи, Кубок світу – ми маємо для цього усі можливості. Самі змагання займають не багато часу. Учасникам змагань важлива атмосфера. Цю атмосферу ми пропонує – це унікальна атмосфера, бо ми щодня відкриваємо нові і нові атракції», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

_URC4342 _URC4372 _URC4453 _URC4557

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: