На Львівщині пройшло «Свято Олімпійського прапора». Фото

За підтримки управління з питань  фізичної культури та спорту облдержадміністрації, обласного центру «Спорт для  всіх» та відділення НОК України у Львівській області на Львівщині тривають спортивно-масові заходи з нагоди відкриття XII Європейського юнацького Олімпійського фестивалю в Утрехті 2013 року.

Цими днями в дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Старт» в с. Коростів Сколіського району на Львівщині також відбулося спортивно-виховне свято «Олімпійського прапора».

В програмі свята відбулися урочиста лінійка, церемонія підняття Олімпійського прапору під Гімн українських олімпійців; спортивні змагання та естафети у гуртах; вікторина «Знавці спорту»; бесіда-диспут на тему «Принципи олімпізму у спорті та сучасному житті».

Ніна Лалак, одна із організаторів цього свята у «Старті» запевнила, що для майже 200 дітей віком 10-14 років відбулося справжнє олімпійське свято, яке запам’ятається більшості львівських школярів надовго.

Довідково

XII Європейський юнацький Олімпійський фестиваль відбудеться упродовж 14-19 липня ц.р. в м.Утрехт, Королівство Нідерланди.

Серед 60 юних атлетів України в Утрехті виступить випускниця 11 класу Пустомитівської загальноосвітньої школи, вихованка СДЮШОР “Богатир” Тамара Дичко (дзюдо) та учениця 11 класу Львівського училища фізичної культури Сніжана Долинчук (легка атлетика).

Українські юні спортсмени будуть представлені у всіх видах програми, окрім баскетболу, волейболу, гандболу.

Загалом близько 3 300 спортсменів, які представлятимуть 49 країн-учасниць - членів Європейських Олімпійських Комітетів, на XII літньому Європейському юнацькому Олімпійському фестивалі вестимуть боротьбу в 9 видах спорту. А саме: баскетбол, велоспорт-шосе, волейбол, гандбол, дзюдо, легка атлетика, плавання, спортивна гімнастика, теніс.

prapor2 prapor3 prapor4 prapor5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: