Рівень розрахунку за теплопостачання у червні становить 14,3%

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», рівень розрахунку усіх споживачів підприємства за послуги з теплопостачання отримане в червні становить 14,3%.

Станом на 8 липня бюджетні установи розрахувалися на 20,2%, населення розрахувалося на 10,2%, споживачі категорії інші розрахувалися на 37,9%.

Загальна заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 126,7 млн. грн. З них борг бюджетних установ –14,8 млн. грн., споживачів категорії інші – 9 млн. грн., борг населення – 102,8 млн. грн.

«З них за минулий  опалювальний сезон - це з 1 жовтня 2012 до 1 квітня 2013 року усі споживачі підприємства не заплатили 22,4 млн. грн., з них населення не заплатило 14 млн. грн», - зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» дякує усім споживачам, які вчасно і в повному обсязі здійснюють розрахунки за послуги з теплопостачання, що є свідченням розуміння спільної відповідальності за подачу тепла в помешкання львів’ян. А боржників закликають вчасно розраховуватися за теплопостачання і погашати накопичену заборгованість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: