ЛКАТП №1 хочуть захопити рейдери? (Фото)

На адресу Львівського обласного осередку ВГО «ВААП» надійшов лист-звернення активного члена нашої організації – Львівського комунального автотранспортного підприємства №1 (обслуговує 16 регулярних маршрутів). Це звернення передали представникам автотранспортних підприємств регіону на засіданні 11 липня цього року.

Факти, викладені у зверненні трудового колективу ЛКАТП №1, члени ЛОО ВГО «ВААП» розцінюють як намагання окремих сил із залученням журналістів здійснити рейдерську атаку на автотранспортне підприємство. Найбільше тривожить те, що відсутність реакції на такі дії може мати сумні наслідки для автотранспортної галузі в регіоні і сприяти ланцюговій реакції: використанню перевіреного сценарію на інших АТП.

ЛГО ВГО «ВААП» передало звернення керівництву області та міста, в прокуратуру Львівщини і Львова і просить: аби запобігти виникненню протестних настроїв у трудових колективах АТП (акції протесту, зупинка роботи автотранспорту, страйки тощо) дати належну оцінку діям осіб, перерахованих у зверненні трудового колективу АТП №1, та вжити заходів для припинення розпалювання конфронтації всередині трудових колективів та дестабілізації непростої фінансово-господарської ситуації в автотранспортній галузі регіону.

Прес-служба Асоціації перевізників Львівщини

atp2 atp3 atp4 atp5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: