Завтра відбудеться прес-конференція перевізників щодо вільного тарифу

В середу, 17 липня, о 12 годині на площі Митній (поблизу фонтана) перевізники Львова розкажуть, чому вони хочуть із серпня переходити на вільний тариф та обмежити проїзд пільговиків.

Нагадаю, учора Асоціація перевізників Львівщини оприлюднила заяву про те, що Влада Львова (мер і депутатський корпус) блокує погодження нового тарифу, чим сприяє розвалу галузі пасажирських перевезень автомобільним транспортом в регіоні. Спроби сісти за стіл перемовин і з холодною головою, керуючись здоровим глуздом, прийняти правильні і прийнятні для пасажирів, автотранспортних підприємств і всіх гілок місцевої влади рішення не принесли бажаного результату. Подальша робота за діючим тарифом економічно неможлива.

«Робота пасажирського автомобільного транспорту в режимі «маршрутне таксі» дозволяє застосовувати вільний тариф», - така думка отримала одноголосну підтримку на зібранні Львівського обласного осередку ВГО «ВААП». На вільний тариф перевізники Львова планують перейти уже із першого серпня цього року.

Окрім того, з серпня обмежать перевезення пільговиків. Адже щонайменше третина пасажирів – пільговики (багато із них із сумнівними або фальшивими посвідченнями).Відмова влади виплачувати грошову компенсацію автотранспортним підприємствам за надання безоплатних послуг пільговикам дає право перевізникам самостійно врегульовувати об’єм вказаного виду послуг.

Прес-служба Асоціації перевізників Львівщини

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: