С.Пакіж: «Вкладання грошей в підприємство дає можливість зменшити вартість однієї гігакалорії»

З ініціативи профспілкових організацій ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» відбулась велика зустріч трудових колективів, керівництва теплових підприємств міста, профспілок з владою міста. На зустріч запросили міського голову Львова Андрія Садового та депутатів Львівської міської ради, щоб обговорити питання двоставкового тарифу. Як зазначив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж, двоставковий тариф дозволяє вкладати кошти у ремонтні роботи та зменшувати вартість гігакалорії.

«Коли я прийшов на підприємство 2,5 роки тому, питома витрата газу на 1 Гкал складала 172 кг умовного палива. Зараз ми маємо 163. За 2 роки ми зуміли забрати 5% розходу газу. Вкладання грошей в підприємство дає можливість зменшити вартість однієї гігакалорії. І це є найкращий показник для того, щоб або тримати тариф на показнику, або, коли ціни на газ піднімаються, зменшити розхід газу на 1 Гкал, і зменшити втрати. Якщо ми підемо цим шляхом, то за три роки ми зменшимо розхід газу і зменшимо втрати.  І це є надійність, яка в кінцевому результаті дасть користь мешканцю.

Якщо ми будемо більше виконувати робіт, то це дасть можливість тримати тариф, коли піднімаються інші показники – ціна на газ, ціна електроенергію піднімається кожного кварталу, а ми працюємо стійко. Тому, безперечно, нам треба сідати за круглий стіл, поговорити, почути один одного, бо і підприємство має працювати в цих умовах, і людям треба надати послугу», - зазначив Степан Пакіж.

Нагадаємо, сьогодні трудові колективи ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» звернулись до депутатів щодо повторного розгляду на сесії питання про скасування двоставкового тарифу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: