Львівський авто-фан-клуб «ЗАЗ-Козак» святкує 30 років

У Львові - горбатих «Запорожців». Сьогодні в центрі міста виставка ретро-автомобілів. Львівський авто-фан-клуб «ЗАЗ-Козак» святкує 30 років. з цим святом усіх учасників виставки привітав і міський голова Львова Андрій Садовий.

«Запорожець» - найміцніший, найтвердіший, найбільш прохідний. Я не знаю дороги, де б не проїхав наш «Запорожець». Тому для мене велика честь, що сьогодні так багато до Львова приїхало гостей, що ви у Львові проводите свою зустріч. Хочу побажати, щоб ця зустріч була активною, продуктивною і цікавою. Львів відкритий для світу, тому ми раді вас вітати у Львові завжди», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, виставка-презентація автомобілів триватиме до 17.00 год. У програмі П’ятого Міжнародного мега-зльоту власників авто «Запорожець» ще показ фільму та фотовиставка.

«30 років львівському авто-фан-клубу «ЗАЗ Козак». На вул Валовій буде продовження святкувань – буде показ фільму про «запорозькі» клуби, буде фотовиставка «Нашого цвіту по всьому світу», - розповів Євген Кравс, координатор П’ятого Міжнародного мега-зльоту «Запорожців» у Львові.

На щорічний мега-зліт до Львова, присвячений святкуванню 30-річчя львівського авто-фан-клубу «ЗАЗ-Козак», приїхали власники автомобілів «Запорожець» з різних куточків України, Росії та Німеччини. На площі Ринок відбулось нагородження автомобілістів, які прибули до Львова з найвіддаленіших міст.

«В нас в клубі є така традиція, коли до нас приїжджають на зліт і в гості, ми завжди даруємо маленькі наші сувеніри для людей, які подолали найдовшу відстань – з півночі, півдня, заходу і сходу. У нас цього року по списках, а ми дивимось, щоб це був автомобіль «Запорожець» з рідним мотором, є такі домінанти: з півночі – місто Санкт-Петербург, з заходу – з міста Ханенбах (Німеччина), з півдня – м Севастополь, зі сходу – м. Харків», - розповів Євген Кравс, голова Комітету історичних автомобілів.

В програмі також виставка-презентація різних моделей ретро-«Запорожців» (пл. Ринок), фотовиставка «Нашого цвіту по всьому світу», презентація відеофільму про автомобільні фан-клуби «Запорожців» у Європі (вул. Валова, Музей Ідей, з 13.45 год).

«30 років – це серйозний ювілей. Є новий Президент, і є Президент, який керував 29 років. Дозвольте від імені всіх, від громади міста Львова подарувати нашому почесному Президенту Євгену Кравсу ювілейну монету засновника нашого міста Короля Данила», - зазначив міський олова Львова Андрій Садовий під час урочистостей на пл. Ринок і вручив монету Євгену Кравсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: