На Садового напав 32-річний житель Львова

Міський голова Львова Садовий Андрій Іванович 20 липня звернувся у Галицький районний відділ міліції та повідомив, що близько 18 години на площі Ринок невідомий наніс йому тілесні ушкодження. Чоловік віком 35-40 років спортивної статури підбіг до мера та завдав йому удар в обличчя.

Після цього звернення правоохоронці розпочали перевірку та слідчі дії.Близько 22 години 30 хвилин чоловік вже вдруге підбіг до міського голови на перехресті площі Ринок та площі Кафедральної та наніс удар у спину.

Працівники карного розшуку Львівського міського управління міліції відразу затримали нападника. Ним виявився 32-річний львів’янин.

Факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ст. 296 ч. 1 КК України (Хуліганство).

Згодом здійснено перекваліфікацію на ст. 350 ч. 2 КК України (Умисне нанесення побоїв або заподіяння легкого чи середньої тяжкості тілесного ушкодження службовій особі або громадянинові, який виконує громадський обов'язок, у зв'язку з їхньою службовою чи громадською діяльністю, а також вчинення таких дій щодо їх близьких).

Зараз з’ясовуються всі обставини подій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: