Львів і Варшава разом думають над Стратегією розвитку культури

У рамках співпраці Львова і Варшави у роботі над створенням Стратегії розвитку культури Львова до 2025 року у Львові 22-25 липня перебуватиме група управлінців, експертів і культурних діячів столиці Польщі.  Відбудуться спільні робочі сесії, де будуть підведені підсумки  пройденого уже Львовом етапу громадських консультацій із мешканцями і професійними культурними середовищами і  будуть плануватися наступні кроки із написання Діагнозу стану культури Львова як першої і необхідної складової Стратегії. Цей документ згодом також буде винесено на обговорення і коментування львів’ян. На засіданні буде також представлене соціологічне дослідження якості життя львів’ян, проведене Інститутом міста, результати якого стануть  складовою частиною Діагнозу стану культури і загального розуміння потреб громади.

Окрім робочих засідань відбудеться також дискусія щодо  необхідності і можливості існування у Львові середовищ них клубокаварень, які підтвердили свою дієвість як дискусійні міські майданчики у Варшаві. Учасником розмови буде Гжегож Лєвандовскі, засновник культових клубокаварень у Польщі.

Бібліотекар і аніматорам культури запропонує свій  дводенннй вишкіл соціолог і аніматора культури Магдалена Кубецка.

Організатором заходів є управління культури , робоча група Стратегії розвитку культури Львова до 2025 у партнерстві із мережею публічних бібліотек Львова, обласною універсальною науковою бібліотекою, рестораном «La Piazza» та Інститутом міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: