«За останні 2 роки у галузі туризму створено понад 10 тис робочих місць», - А.Садовий

Туризм як ключовий напрямок розвитку міста на майбутнє. Вже торік у Львові зафіксували «новий» туристичний рекорд – понад 1,4 млн туристів. За останні 2 роки у галузі туризму створено 10 тис нових робочих місць. Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

«Індустрія туризму стала однією з найбільш активних галузей економіки міста. Протягом останніх 2 років у цій галузі створено понад 10 тис робочих місць.

Така динаміка вимагає належної туристичної інфраструктури. У 2012 році було відкрито 2 нових туристично-інформаційних центри: на вокзалі та в аеропорту, до яких протягом року звернулось 41635 людей.

У 2012 році без жодних бюджетних коштів здійснювалася реалізація програми промоції міста в Україні та закордоном. У 2012 році Дні Львова відбулись у Дніпропетровську, Запоріжжі, Відні (Австрія), Луцьку, Донецьку, Маріуполі. Був День Львова у Копенгагені. Це все за позабюджетні кошти.

Минулого року ми досягли рекордної кількості гостей – 1,4 млн туристів», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: