АТП-1 завдало 0,5 млн грн збитків громаді Львова, - прокуратура

Прокуратурою Львова завершено перевірку дотримання законодавства у роботі посадових осіб Львівського комунального автотранспортного підприємства №1, скарги на неправомірні дії яких надходили впродовж останнього часу як від працівників АТП, так і з боку представників депутатського корпусу, органів місцевого самоврядування та державного контролю.
За наслідками перевірки, сьогодні прокуратурою міста розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами ЛК АТП №1.
Встановлено, що останні у серпні-грудні 2012 року закуповували пальне за завищеними цінами, як наслідок - державі завдано понад 460 тис. грн. збитків.
Водночас, ще одне кримінальне провадження прокуратурою міста відкрито за ч. 1 ст. 172 КК України, за фактом грубого порушення законодавства про працю керівництвом згаданого АТП.
З’ясовано, що посадовці вносили недостовірні дані у документацію стосовно обліку відпрацьованого робочого часу працівників АТП, відтак останнім не виплачувалась заробітна плата у належному обсязі.

Прес-служба прокуратури міста Львова

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: