У Мінмолоді провели семінар-тренінг з підготовки заявки на «Олімпійську надію-2022»

24 липня в Міністерстві молоді та спорту України під головуванням заступника Міністра молоді та спорту України Вадима Сисюка відбувся семінар-тренінг з питань підготовки відповідей на запитання Опитувальника Міжнародного олімпійського комітету про підготовку заявки на право проведення у 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні. Львівську обласну державну адміністрацію представляв заступник голови-керівник апарату Вадим Гураль.

Захід проводився з метою сприяння у підготовці та надання інформації, необхідної для підготовки відповідей на запитання Опитувальника МОК.

До участі в семінарі були запрошені представники Служби безпеки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформації, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, Державного агентства земельних ресурсів, Державного агентства з туризму та курортів, Державної санітарно-епідеміологічної служби, Державної ветеринарної служби та фітосанітарної служби, Державної прикордонної служби, Державної служби статистики, Дерінвестпроекту, Українського гідрометеорологічного центру, НОК України , Національного комітету спорту інвалідів Заявкового комітету, Львівської міської ради, Львівської та Закарпатської ОДА, а також міністерств молоді та спорту, фінансів, інфраструктури, доходів та зборів, закордонних справ, юстиції, охорони здоров'я, внутрішніх справ, оборони, соціальної політики, палива та енергетики, екології та природних ресурсів.

Заступник Міністра молоді та спорту України Вадим Сисюк поінформував присутніх, що на виконання доручення Кабінету Міністрів України за результатами наради 16 липня 2013 року під головуванням Віце-прем'єр-міністра Олександра Вікула "Про підготовку Заявкового документа на право проведення в 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні" громадською спілкою "Олімпійська надія" розроблений Опитувальник.

Він створений на підставі офіційних вимог Міжнародного олімпійського комітету для країн, які претендують на право стати кандидатом на проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор.

Учасники семінару-тренінгу розглянули питання, пов’язані з підготовкою відповідей на зазначені в Опитувальнику запитання для оформлення Заявкового документу до Міжнародного олімпійського комітету на право проведення у 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні.

"Важливим фактором в отриманні права на проведення зимових Олімпійських ігор є виконання вимог Міжнародного олімпійського комітету. Спільними зусиллями ми маємо значно звузити коло проблем, пов’язаних із підготовкою заявки на участь у конкурсі на проведення Олімпійських ігор", - зазначив Вадим Сисюк.

Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: