"Фронтовики" стають "бютівцями"

25.07.2013р., за участі куратора Львівської області від ВО «Батьківщина» Сергія Власенка та деяких народних депутатів України, зокрема: Ігоря Васюника, Андрія Парубія, Лідії Котеляк, Романа Ілика, Степана Кубіва відбулось засідання Бюро Львівської обласної організації ВО «Батьківщина».

Відповідно до порядку денного на засіданні вирішено:

Ввести до складу Бюро Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» народного депутата України Кубіва Степана;
Затвердити головою фракції ВО «Батьківщина» у Львівській обласній раді Кадикало М.О.;
Призначити першим заступником Голови Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Кадикало М.О.;
Призначити заступником Голови Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Баса О.В. (керівник Львівської обласної організації партії «Реформи та Порядок»)

В контексті цього, хочу сказати про, що на даний час у Львівській області чітко погоджена процедура відбору кандидатів до вступу у ВО "Батьківщина". Наприклад, членами Львівської обласної організації "Фронт Змін" вже подано близько 400 заяв про вступ до ВО "Батьківщина". Із близько 1600 членів партії "Фронт змін" у Львівській області - це близько 25%. По депутатах місцевих рад - це ще більший показник - 40%. А по депутатах Верховної ради України - це усі 100% переходу з "Фронту змін" до "Батьківщини", адже з рук Олександра Турчинова та Арсенія Яценюка отримали партійні квитки Ігор Васюник, Михайло Хміль, Василь Пазиняк, Степан Кубів.

Відповідні процеси організаційно і технологічно проводяться по всій Львівській області. За останній місяць по питанню об'єднання було проведено три наради, дві з них провів особисто я. Безумовно, ми намагатимемось і надалі активізувати роботу по вступу членів Партій «Фронт Змін», «Реформи і порядок» та їх прихильників.
Головне, що цей процес пришвидшився після останньої Політради Партії, і тепер він є злагодженим. Безперечно, не простим, особливо на місцевих рівнях, де відбуваються здорові дискусії щодо якісної розбудови партії, формування відповідальних команд, оновлення, чи розширення бюро, адже на це усе впливає людський фактор.
В цілому ж, як і в будь-якій організації, що розвивається, постійно відбувається природне оновлення. Хтось іде, нові приходять... Ми не виключення. Тому я не буду прогнозувати кількісні показники, бо як на мене головне - якість! Дуже важливо, що ми постійно залучаємо молодих, освічених людей, котрі мають сучасний погляд на державотворчі процеси. А найбільш авторитетних і активних нових партійців пропонуємо вводити до складу керівних статутних органів місцевих партійних організацій «ВО «Батьківщина».

Насамкінець додам: найцінніше, як на мене, коли люди свідомо вступають у партію! Коли людина, котра пише заяву про перехід, наприклад, з "Фронту змін" у "Батьківщину" є політично відповідальною і усвідомлює, що це не просто новий етап розвитку об'єднаних політичних опозиційних сил, це формування єдиної армії перед вирішальним, переможним наступом на авторитарний клан Януковича!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: