Інформаційне табло на вокзалі у Львові допомагає пасажирам дізнатися про наявність місць у поїздах

Уже понад рік на головному залізничному вокзалі Львова працює оновлена система електронних інформаційних табло. Тут постійно відображено актуальну візуальну  інформацію для пасажирів про номер поїзда та сполучення, час прибуття та відправлення, наявність місць у вагонах різних класів.

Інформація висвітлюється двома мовами – англійською та українською (технічно можливим є  дублювання інформації іншими мовами та відображення більшої кількості інформації). Також в центральному касовому залі вокзалу встановлено два інформаційно-рекламних табло, які можуть працювати в режимі висвітлення інформації для пасажирів та в режимі трансляції відеофайлів (у т. ч. реклами, повідомлень для пасажирів, заставок чи фільмів про роботу залізничного транспорту, про правила перебування та поведінки на об’єктах залізничної інфраструктури). Усі інформаційні табло мають високу яскравість зображення, надійно працюють і зручні для відвідувачів вокзалу.

На великому табло в центральному касовому залі вокзалу станції Львів відображається  інформація щодо наявності вільних місць в поїздах. Це дозволяє пасажирам отримувати інформацію про наявність місць в усіх поїздах на сьогодні та завтра, покращує роботу довідки вокзалу. За час роботи цього інформаційного екрану кількість питань від пасажирів щодо наявності вільних місць зменшилась, а довідковому бюро на вокзалі тепер працюється легше.

Новими інформаційними табло оснащені зал підвищеного комфорту, зал очікування сервісного центру та виходи із тунелів на перони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: