На території Львівської області оголошено штормове попередження

В другій половині дня 30 липня та вночі 31 липня пориви північно-західного вітру та шквали 17-22 м/с, подекуди 25 м/с, в окремих районах крупний град, сильні зливи.

31 липня грози, вдень місцями пориви північно-західного вітру та шквали 17-22 м/с, град.

У зв’язку з очікуваними сильними зливами ввечері 30 липня та впродовж доби 31 липня на ріках басейну Дністра очікується підйом рівнів води на 0,3-1 м над поточними. При сильних зливах можливе формування значного місцевого та силового стоку.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян із закликом утриматися від тривалих піших подорожей за умов виникнення шквальних вітрів як у гірській, так і на рівнинній місцевості. Радимо не наближатися до окремо розташованих рекламних конструкцій та поодиноких великих дерев, що можуть загрожувати падінням. Перед виходом із дому необхідно надійно причинити всі вікна, вимкнути газові та електричні прилади. У разі обриву ліній електропередач ні в якому разі не можна наближатися до них та торкатися обірваних дротів. При пересуванні вулицями міста, з метою уникнення травмувань у разі можливого падіння скла з незачинених вікон, конструкцій покрівлі тощо, радимо триматися подалі від стін будинків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: