Поживанов: влада створила для УДАРу комфортні умови

Один із соратників Юлії Тимошенко Михайло Поживанов, який зараз живе у Відні, стверджує, що Віталія Кличка "ведуть" безпосередньо керівник адміністрації президента Сергій Льовочкін і бізнесмен Дмитро Фірташ.

«Зв'язок Кличко і Фірташа можна довести, проаналізувавши склад його фракції і голосування. Можу сказати, що за моїми спостереженнями більш комфортного середовища ніж та, в якій перебуває партія УДАР, не було ні в однієї опозиційної фракції за всю історію України », - каже Поживанов.

Посилаючись на свої джерела, політик поділився: якийсь час тому дізнався, що незабаром планується звільнення Сергія Льовочкіна з посади глави АП, а його місце повинен був зайняти міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко. Тоді фракція УДАР розгорнула масовану кампанію за його відставку.

«Буквально через кілька днів після нашої бесіди почалися штурми відділень міліції, включилися всі видимі і невидимі сили, в тому числі підключилася фракція УДАР, почалася кампанія за відставку Захарченка з посади голови МВС. Я так розумію, що всі ці дії координувалися з одного центру, яким керують панове Льовочкін і Фірташ », - висловив упевненість Поживанов.

Джерело матеріалу: Golos.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: