Янукович вже готовий почати війну проти Росії, - Соскін

У відповідь на заборону ввезення до РФ українського шоколаду, Київ може завдати удару по «дочкам» російських банків в Україні.

Про це заявив український економіст Олег Соскін.

«Україна може почати відповідні кроки: спочатку прибрати банківський капітал - ВТБ, Ощадбанк і Альфа-банк. Це буде за прикладом «Брокбізнесбанку», який забрали у Буряка, або як збанкротили «Укрсоцбанк». За такою ж схемою будуть жати російські банки, почнуть витісняти. Це перший крок з витіснення путінського капіталу тут », - сказав він.

Соскін, між тим, прогнозує, що російсько-українське протистояння через небажання Києва приєднуватися до Митного союзу буде наростати.

«Після заяви Онищенка щодо« Рошена »точно виникнуть питання до сиру, м'яса і буде знову введено заборону на молочну продукцію. Їх легко може заборонити Росія, закрити іншим імпортом. Потім у хід піде удар по «Мотор Січ», з машинобудування, а також постраждають однозначно Ахметов і Пінчук. По трубах продовжиться війна », - прогнозує Соскін.

«Але тиск Росії щодо наших олігархів, заборона на ввезення нашої продукції - все це однаково не змусить Януковича передумати щодо євроінтеграції. Янукович вже готовий почати у відповідь війну проти Росії », - вважає Соскін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: