На Львівщині пройшов демонстраційний показ білоруської сільськогосподарської техніки

Сьогодні, 31 липня, у селі Магерів Жовківського району Львівської області проходить семінар і демонстраційний показ у полі білоруської сільськогосподарської продукції для керівників агропідприємств, спеціалістів профільних служб та підрозділів восьми областей Західної України.

Про це «Дивись.info» повідомив радник Посольства Республіки Білорусь в Україні Кирило Камишев.

Він наголосив, що співробітництво Республіки Білорусь із Львівською областю динамічно розвивається та триває реалізація різноманітних проектів взаємовигідної співпраці.

Сьогоднішній семінар-виставка проходить у рамках реалізації домовленостей на вищому рівні, які були досягнуті у ході офіційного візиту в Україні 17-18 липня Президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка, а також у відповідності до рішення Міжурядової Білорусько-української змішаної комісії із питань торгово-економічного співробітництва.

Відтак, захід проходить у Магерові на базі Львівського філіалу Українського науково-дослідного інституту прогнозування і випробовування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва.

Раніше такий показ відбувся у Васильківському районі Київської області для представників 16 областей центральної, південної та східної частин України.

Як повідомив Кирило Камишев, у ході показу у полі продемонстрували можливості високопродуктивних  білоруських комбайнів і кормозбиральних комплексів Гомсільмашу, тракторної техніки МТЗ, зерновозів МАЗ по всьому циклу збиральних и післяжнивних робіт.

Під час показу керівники і конструктори білоруських підприємств професійно проінформували учасників показу про технічні показники і перспективи змін у конструкції сільськогосподарських машин, які випускають підприємства Білорусії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: