Покращення від законодавчих змін бізнес відчує уже через рік, – Шмигаль

61

Про це повідомив директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації Денис Шмигаль сьогодні, 1 серпня, під час прес-конференції щодо стану реалізації у Львівській області Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки.

За його словами, у Львівщини є велика перспектива у створенні інвестиційно-привабливого клімату, однак необхідне певне стратегічне бачення розвитку регіону.

«На сьогодні ми відчуваємо великий інтерес до Львівщини серед інвесторів. В політиці держави, в цілому, та регіону, зокрема, постійно відбуваються корекції й вносять зміни до законодавства. Однак позитивний вплив цих змін бізнес відчує уже через рік. І це добра тенденція», – наголосив Д. Шмигаль.

На думку професора, завідувача відділу Інституту регіональних досліджень НАНУ Віктора Борщевського, інвестиційний клімат загалом формується рішеннями та політикою центральної влади. Однак експерт зазначив, що для бізнесу на Львівщині вкрай важливо збалансована робота Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації. Адже така консолідація лише сприятиме покращенню інвестиційного клімату і створить стабільні умови для розвитку бізнесу в регіоні.

Нагадаємо, що впродовж І кварталу 2013 року в економіку Львівщини внесено 15,6 млн. дол. США прямих іноземних інвестицій. У розрахунку на одного мешканця області припало 646,1 дол. США прямих іноземних інвестицій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: