Святослав Вакарчук обговорить українську гостинність із учасниками Міжнародного економічного форуму

Під час Міжнародного економічного форуму, який відбудеться у Трускавці 10-12 жовтня пройде пленарне засідання на тему «Глобалізація і інтеграція: виклики і рішення».

Про це «Дивись.infо» повідомив директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Денис Шмигаль.

За його словами, робота під час форуму також традиційно відбуватиметься у чотирьох секціях.

Зокрема під час засідання секції №1 учасники та гості форуму обговорять тему «Технологічні та індустріальні парки: успішний досвід і нові можливості». У цьому питання учасники обговорять успішний досвід Європи та способи його залучення для України, питання залучення інвесторів для створення індустріальних парків тощо.

Засідання секції № 2 пройде на тему «Європейська співпраця: нові реалії – нові можливості», у ході роботи якої буде обговорено європейську інтеграцію і українсько-польське партнерство, створення українсько-європейських кластерів і партнерств, залучення інвестицій і сприяння розвитку бізнесу та програми і проекти у сфері транскордонного співробітництва.

Секція № 3 пройде на тему «Українська гостинність: культура, бізнес чи традиції?». Підтеми секції – культурні посли України у світі, Україна – територія гостинності: реалії, міфи чи стратегія, тенденції розвиту світового ринку гостинності, чи цікава Україна для мережевих операторів і шоколадна Україна: нові атракції для гостей.

Тема секції 4 – «Екотехнології – стратегії майбутнього».

«Модерувати секцію про українську гостинність буде Святослав Вакарчук. Думаю, буде дуже цікаво», - зазначив Денис Шмигаль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: