У львівських школах ремонтують харчоблоки

До початку навчального року у Львові планується завершити ремонтні роботи на 60-ти об’єктах харчування школярів міста Львова.

Про це журналістам повідомила начальник управління освіти Львівської міської ради Галина Слічна, повідомляє кореспондент «Дивись.info»

Слічна повідомила, що на 14 об’єктах ремонт вже закінчено, а інші 46 знаходяться на стадії 60-80 % готовності.

Додамо, що сьогодні львівським журналістам показували, як тривають ремонтні роботи у школі № 7 на вулиці Богдана Хмельницького.

Чиновники звітують, що роботи там у розпалі - проводять заміну дверей, вікон, електрики та тривають оздоблювальні роботи приміщення харчоблоку.

Минулого року пріоритетом був ремонт санвузлів у цій школі. У цьому році, проводиться ремонт та заміна обладнання, каналізаційної системи, водостічних труб у харчоблоці, в якому останній раз ремонт робили 20 років тому.

З міського бюджету на ремонт харчоблоку цієї школи було виділено 100 тисяч гривень.

Загалом, починаючи з 2007 року, з бюджету міста на ремонтні роботи в СШ №7 було виділено 1, 8 млн грн.

«В цьому мікрорайоні це є єдиний навчальний заклад. З 2007 року тут вкладено 1 млн 800 тис. грн на проведення ремонтних робіт. Минулого року ми проводили ремонтні роботи 2-х санвузлів, в цьому році ми ремонтуємо харчоблок. Проблема цього харчоблоку була в тому, що тут практично не працювала каналізація і водостічні труби були в жахливому стані. Зараз роботи є на етапі завершення. До 21 серпня ми закінчимо ці роботи і діти вже будуть мати належний харчоблок. В бюджеті розвитку міста на цей об’єкт закладено 100 тис. грн», - розповіла Галина Слічна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: