У Львівській ОДА вдягають вишиванку і розповідають, як люблять дітей, - Хруставчук (відео)

Фінансова інспекція у Львівській області в управлінні сім’ї та молоді Львівської ОДА виявила фінансових порушень на декілька мільйонів гривень.

Про це на прес-конференції повідомив колишній начальник цього управління, голова МГО “Молодь за розвиток Львівщини” Богдан Хруставчук.

Під час прес-конференції Богдан Хруставчук розповів про причини свого звільнення із цієї посади. За його словами, він прийшов в управління навести у ньому лад.

“Президент Віктор Янукович указом утворив окремі міністерства освіти і науки, а також молоді і спорту, реорганізувавши Міністерство освіти і науки, молоді та спорту і Державну службу молоді та спорту. В результаті реорганізації, один напрям роботи управління пішов під соціальну політику, інший – під молодь і спорт.  Було дуже багато скарг і як тільки я прийшов в управління, одразу прийшла і фінансова інспекція, у народі відома як КРУ і проводила перевірки там практично весь час мого перебування на посаді. Можете дати запит і хай ця структура повідомить, які там порушення виявила”, – розповів Хруставчук.

За його словами, порушень виявлено дуже багато, “на декілька мільйонів гривень”.

Богдан Хруставчук також наголосив, що в управлінні багато людей ходять у вишиванках і розповідають про те, як вони у лапках люблять дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: