На базі «Захід Ресурс» відкриють відділення МРЕВ

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук 13 серпня здійснив робочу поїздку в Городоцький район.

Під час візиту очільник області відвідав ТОВ «Логістична компанія «Захід Ресурс» – компанію, що надає послуги  із перевезення та доставки вантажів різного призначення, надає в оренду офіси, а також склади, у тому числі із морозильними камерами.

«Захід Ресурс» – це приклад того, як повинен розвиватись бізнес на Львівщині»,  - сказав Віктор Шемчук.

Голова ОДА наголосив, що цей Логістичний центр створений для того, аби перевізники якомога менше часу витрачали на оформлення та розмитнення вантажів, адже тут найкращі умови як для перевізників, так і для брокерів. Окрім того, на базі логістичного центру  є можливість і відпочити, і безпечно зберігати вантаж, і робити перевантаження із великих партій у малі та у зворотному напрямку.

Як повідомляє керівництво ТОВ «Захід Ресурс», упродовж останніх трьох років логістичний центр постійно розвивається. Сьогодні у планах будівництво ще одного терміналу, який працюватиме в напрямку Рава-Руської.

«Ознайомлюючись із роботою підприємства, нам стало відомо, що тут працює більше 1,5 тис. працівників. До того ж один із шести сегментів роботи, який охоплює центр – розмитнення приватного автотранспорту», – наголосив Віктор Шемчук.

Варто відзначити, що власник автомобіля, який привезений із-за кордону, спершу проходить митницю, згодом їде у МРЕВ і вже потім повертається у банк для сплати послуг, і тільки після цього проводиться експертиза транспортного засобу.

За словами Віктора Шемчука, для того, аби зберегти час для підприємця, на базі цього Логістичного центру є можливість створити так зване «Єдине вікно».

«Тому ми будемо ставити питання перед керівництвом управління внутрішніх справ у Львівській області про те, що саме тут необхідно відкрити відділення МРЕВ, аби люди, не виходячи із приміщення, змогли оплатити послуги, розмитнити привезений автомобіль, провести технічну експертизу, його оцінку, поставити авто на облік та виїхати з центру уже з номерами», – наголосив очільник області.

Окрім цього, в рамка робочої поїздки очільник Львівщини відвідав ПП «Інсталпласт ХВ».

Зазначимо, підприємство хімічної галузі, займається виробництвом каналізаційних, водопровідних труб, труб для подачі горючих газів, труб для прокладки оптико-волоконних кабелів діаметрами від 20 мм до 400 мм. Також підприємство виготовляє повний асортимент фасонних частин для внутрішніх і зовнішніх систем водовідведення, а також захисних оболонок для телекомунікаційних систем і мереж. Крім основної продукції — для максимального задоволення вимог клієнтів — фахівці “Інсталпласт-ХВ” розробили та налагодили випуск стандартних дорожніх стовпчиків та футлярів механічного захисту підземних електро-, радіо- та інших мереж. По всій Україні організовано 8 складів підприємства.

Ще одним досягненням фірми є створення виробничо-монтажного підрозділу, основним завданням якого є монтаж, налагодження і запуск в експлуатацію внутрішніх і зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення.

На підприємстві зайнято 150 робітників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: