Шемчук зустрівся із керівниками банківських установ

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук провів нараду із представниками банківського сектору у Львівській області. Зокрема під час зустрічі, обговорили нагальні проблеми, які виникають у роботі фінансових установ, а також шляхи їх вирішення.

“Сьогодні на Львівщині працює ряд державних та обласних програм, то ж запрошуємо банки, які зацікавлені у розвиткові відносин, до співпраці”, – наголосив В.Шемчук.

За словами очільника області, сьогодні є позитивний приклад співпраці у сфері будівництва доступного житла на Львівщині “Укргазбанку” – фінансова установа спільно із Львівської обласною державною адміністрацією, ДТГО “Львівська залізниця”, а також Львівським регіональним управлінням Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву кредитує громадян, котрі готові покращити свої житлові умови  вже найближчим часом.

Окрім цього, банкіри  запропонували кредиторську підтримку для зведення у Львові спортивних об’єктів до міжнародного турніру серед європейських чоловічих збірних з баскетболу “Євробаскет-2015″.

Наостанок Віктор Шемчук запропонував формалізувати зустрічі із представниками банківських установ та залучати до них керівників структурних підрозділів облдержадміністрації задля вирішення нагальних проблем у цій сфері.

Про це повідомила прес-служба ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: