До Дня Незалежності фахівці із соціальної роботи спільно з дітьми із пільгових категорій виготовлятимуть ляльки-мотанки

Упродовж трьох днів, 20-22 серпня, працівники відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок для дітей з особливими потребами та дітей з багатодітних родин. Заходи відбудуться за адресами: Львівська обласна спеціалізована дитяча лікарня (вул. Дністерська,27), дитяча бібліотека №22 (вул. Петлюри,41), дитяча бібліотека №15 (вул. Повітряна,88).

Під час заходів соціальні фахівці розкажуть своїм підопічним історію виготовлення та крок за кроком продемонструють техніки виконання однієї з найдавніших українських іграшок із символікою – ляльки-мотанки.

«Ми прагнемо прищепити дітям почуття патріотизму через долучення до давнього українського мистецтва – виготовлення ляльок-мотанок. Окрім цього, підбір різноманітних тканин та технік для створення ляльки спонукатиме дітей аналізувати форми і пропорції, тим самим розвиваючи художні здібності та логічне мислення», - каже Олександра Шустикевич, начальник відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: