Едер розповість про новий сезон у Львівській опері

Українські аграрії б'ють усі рекорди за експортом зерна, – екс-міністр
За 2015/2016 маркетинговий рік українські продавці зерна продадуть за кордон рекордну партію продукції. Про це на своїй сторінці у Facebook написав колишній міністр аграрної політики Олексій Павленко.

Що цікавого можна буде побачити на сцені Оперного театру у новому сезоні? Про це глядачі ТРК «Львів» дізнаються в середу, 20 серпня, в ефірі розважального ранкового телепроекту "Доброго ранку, Львове!", що виходить щобудня з 7:00 до 9:30 год. В ефір проекту завітає генеральний директор Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Тадей Едер.

Також в прямому ефірі – цікаві розмови з гостями студії: завідувачем жіночої консультації 2-ї міської комунальної поліклініки Марією Третьяковою, начальником Львівського міського управління ГУ МВС у Львівській області Сергієм Зюбаненко, дизайнером взуття Христиною Лозинською.

Для шанувальників джазу в ефірі гратимуть джаз музиканти:  Джошуа Претт та Алекс Претт та гітарист Влад Дебрянський.

На глядачів також чекають традиційні рубрики: «Ранкова зарядка», «Погода», «Новини», «Огляд преси», «Гантелі до стелі», «Мультфільм», «До дошки», а також розіграші цінних призів.

Телефон студії: 298 71 91

Переглянути онлайн трансляцію та повтор ефіру можна на сайті www.lviv.tv в рубриці «Онлайн трансляція - ТБ».

Прес-служба ТРК «Львів»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: