П’ятак привітав учасників ІХ звітно-виборної конференції Української Світової Кооперативної Ради

20 серпня заступник голови Львівської обласної Валерій П’ятак взяв участь у відкритті ІХ звітно-виборної конференції Української Світової Кооперативної Ради, яка проходить у Львові у рамках Х Світового Конгресу Українців.

У своєму вітальному слові Валерій П’ятак, зокрема, зазначив: „Сьогодні Львів вкотре об’єднує світове українство, і ми раді можливості спілкуватися з найавторитетнішими представниками громад із різних країн. Ми будемо говорити про результати та успіхи, можливо, про тривожні тенденції, пропонувати шляхи та формули для успіху. Ваші коментарі, критика, ідеї, пропозиції, рекомендації є надзвичайно важливі для нас.

Історія кредитного руху України молода, але українські кредитні спілки фундаментально розвиваються у багатьох країнах, там, де є українці. Я з великою вдячністю звертаюся до керівництва Ради, до тих лідерів, які останні десятиріччя максимально допомогли Україні, щоб кредитний рух у нас відновився, щоб він почав функціонувати на засадах, на тих стандартах, на яких функціонує в Канаді, Америці, Австралії. Ми переконані, що кредитний рух повинен розвиватися. Для нас це важливо, це можливість, зокрема, для росту і створення в Україні середнього класу, а це основа демократії. Для нас це важливо не тільки з точки зору економічних процесів, а й тому що через комунікації у кредитному русі відновлюємо нашу історію, перегортаємо ці сторінки і допомагаємо один одному”.

На завершення Валерій П’ятак ще раз подякував усім за активність, побажав плідної роботи під час Конгресу, повідомляє прес-служба обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: