Сьогодні частина Личаківського району без води

У зв’язку з аварією на магістральному водогоні Винники – Львів, сьогодні, 20 серпня, з 10 год буде припинено подачу води в частину Личаківського району, обмежену вулицями Медової Печери – Пасічна – Дж.Вашингтона – Шафарика – Зелена (від №130 до 166, від №111 до 143) – Дунайська – Липова Алея і прилеглі до них вулиці та у м.Винники.

«Це є магістральний водогін, по якому подається вода з водозабору Плугів до Личаківського району міста Львова та до міста Винник. Цей водогін побудований у 80-х роках і перебуває у аварійному стані. Щотижнево ми реєструємо 2-3 витоки води у Винниках на вул.Забава, а з початку року тут трапилося 69 аварій. Нагальної заміни потребує 2 км ділянка водогону. Для вирішення цього наболілого питання необхідно орієнтовно 2-2,5 млн грн», - розповідає головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Ігор Сеньків.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння мешканців та просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням планових робіт, повідомляє прес-служба ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: