Матолич вручив інвалідам спецавтомобілі (фото)

Сьогодні, 23 серпня, напередодні Дня Незалежності України перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич вручив людям з особливими потребами, які перебувають на обліку в органах соціального захисту населення, спецавтотранспорт марки Джиллі. Ключі від 33-ох автомобілів отримали дванадцятеро інвалідів війни – учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни, одинадцятеро інвалідів, прирівняних до інвалідів війни, п’ятеро інвалідів  з дитинства, четверо мешканців Львівщини із загальними захворюваннями, а також один представник серед інвалідів війни по зору.

Богдан Матолич від імені голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука привітав власників нових автівок з Днем Державного Прапора України та побажав щирої віри у краще майбутнє.

«Покращення рівня життя та добробуту найбільш вразливих верств населення є пріоритетним напрямком соціальної політики нашої держави. Сьогодні ми виконуємо свої зобов’язання перед вами і, завдяки реалізації соціальних ініціатив Президента України, даруємо довгоочікувані автомобілі», – сказав у вітальному слові перший заступник керівника області.

Зазначимо, що у департаменті соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації на обліку для забезпечення спецавтотранспортом перебуває 5338 інваліди, з них для забезпечення автомобілями  першочергово – 224 інвалід, позачергово – 373 інвалідів, у порядку загальної черги – 4774 інваліди.

2_news 2_top 4_news

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: