Як ремонтують дорогу біля Червонограда на Волинь (відео)

Робітники фірми «Автомагістраль-Південь» проводять ремонтні роботи на проблемних ділянках дороги Червоноград – Сокаль – межа Волинської області.

Нагадаємо, як повідомляв начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів, 9 серпня на ремонт цієї ділянки дороги було запрошено фірму «Автомагістраль-Південь», яка, станом на 15 серпня, підготувала п’ять кілометрів траси для покладання верхнього шару асфальту.

Сьогодні, 25 серпня, кореспондент Дивись. Інфо переконався у тому, що справді підрядник працює на вказаному відрізку дороги, однак якість виконання робіт, м’яко кажучи, відверто не витримує критики.

На певних відрізках дороги, як видно із відео, фірма уже проклала новий верхній шах асфальту, однак рівнішою дорога не стала.

Самі ж водії відзначають, що фірма явно не дотримується стандарту із прокладення 5 см верхнього шару асфальту і запевняють, що дорога витримає тільки одну зиму. Водії переконані – такий асфальт точно зійде із першим снігом і наступного року цю дорогу знову потрібно буде ремонтувати.

Нагадаємо, начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів пообіцяв, що до кінця року на ділянці Червоноград – Сокаль – межа Волинської області буде прокладено верхній шар асфальту на найбільш проблемних 25 кілометрах цього відрізку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: