На трасі "Київ - Чоп" кілометровий затор через жахливу ДТП (Фото, відео)

На трасі Київ-Чоп, неподалік Сваляви сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю величезної фури і двох мікроавтобусів

Сьогодні, 26 серпня, недалеко від міста Свалява сталася ДТП, учасником якої стала вантажівка і два мікроавтобуси.

Один з мікроавтобусів при обгоні фури врізався в бік вантажівки.

Водієві буса не вдалося вчасно загальмувати. Тому водієві другого мікроавтобуса, який їхав позаду першого мікроавтобуса, довелося теж стати учасником ДТП.

Поки відомо тільки те, що в результаті цього ДТП загинули люди. Людей звільняють з машини, вирізаючи її частини. Перекрита траса Київ-Чоп в районі села Сусково, водіям рекомендують їхати через Сваляву.

Як з'ясувалося пізніше, в ДТП постраждали водії і пасажири трьох авто: вантажівки Renault на закарпатських номерах, мікроавтобуса Volkswagen Transporter на іноземних номерах (Італія або Іспанія) і вантажного мікроавтобуса Iveco.

За попередньою версією, вантажівка Renault рухався з боку Мукачева. У якийсь момент на слизькій від дощу дорозі вантажівка почало розвертати поперек дороги. У цей час, на зустріч фурі їхав мікроавтобус Volkswagen Transporter, а за ним вантажний мікроавтобус Iveco.

Вантажівку розвернуло перпендикулярно трасі і причепом він встиг зачепити мікроавтобус, який відкинуло на вантажний мікроавтобус Iveco.

В результаті аварії загинула жінка, яка знаходилася на передньому сидінні Volkswagen. Ще одну жінку з цього ж автомобіля госпіталізували до лікарні.

Зараз співробітники ДАІ з'ясовують всі обставини події.

Через масштабної аварії з 8 до 10:30 рух на ділянці транспорту на трасі Київ-Чоп було перекрито, тому водії об'їжджали місце ДТП через Сваляву.

Незважаючи на це з обох сторін вишикувалася кілька кілометрова черга, пише ua-reporter.com.

свалява 6 свалява 7 свалява 8 свалява 9 свалява свалява3 свялява2 свялява4 свялява5

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: