Екс-чиновника Львівської ОДА звинуватили у лобіюванні власних інтересів

Виконувач обов’язків директора департаменту ЖКГ, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Ігор Цейтлін, перебуваючи на своїй посаді, лобіював інтереси своєї ж фірми у проведенні тендерів.

Про це під час засідання круглого столу повідомила директор ЛОГО ЦПСА, координатор проекту у Львівській області «Моніторинг, журналістські розслідування та громадське реагування на корупційні державні закупівлі у Вінницькій та Львівській областях» Наталія Тимчій.

Експерт розповіла, що уже декілька років підряд чиновників говорять про можливу екологічну катастрофу у Сокалі. Йдеться про реконструкцію насосних станцій у місті. Натомість у 2011 році тендер на проведення робіт не відбувся, а уже у 2012 році фірма «Західенергомонтаж» взяла участь у тендері на 2,5 мільйони гривень.

«Це дітище пана Цейтліна взяло участь у тендері на значно більшу суму. Тобто ми бачимо, що приватний підприємець, ставши чиновником Львівської ОДА, лобіює свою фірму у тендерних процедурах», - повідомила експерт.

Вона додала, що фірма була виконавцем послуг, а замовником був відповідний департамент, який очолював пан Цейтлін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: