Садовий розтлумачить "Фесту" важливість якісного співжиття у місті (фото, відео)

Міський голова Львова Андрій Садовий планує зустрітися з власниками холдингу емоцій "Фест", щоб "розтлумачити їм важливість якісного співжиття у місті". Про це мер повідомив сьогодні, 27 серпня, на брифінгу, – інформує кореспондент “Дивись. Інфо”.

Коментуючи ситуацію навколо будинку на вул. Сербській, на фасаді якого були встановлені металеві ванна та рукомийники, Садовий зазначив, що "цей будинок був колись запроектований, є паспорт фасаду - і він має бути дотриманий". Хоча мер наголосив, що для певних перформенсів "можна деякі речі використовувати, не шкодячи самому будинку". Водночас міський очільник переконаний, що будинок утримуватиметься у належному стані і матиме нормальний вигляд.

Нагадаємо, на початку серпня у Львові розгорівся черговий архітектурний скандал. На фасаді будинку на вул. Сербській, у якому знаходиться Львівська майстерня шоколаду, встановили металеві елементи декору.  Начальник управління охорони історичного середовища Львівської міськради  Ліля Онищенко повідомила, що жодних дозволів на вставлення цих конструкцій немає.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: