"Фесту" дали 10 днів, щоб зняти вивіску на скандальному кафе

Изображение 1422

На самовільний демонтаж вивіски на вул Руданського,1, за готелем "Жорж" у Львові, де знаходиться ресторанний заклад з провокаційною назвою "За Жоржем: їсти, пити і мінєти", дано 10 днів.

Про це під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо вивіску не демонтують самовільно, буде примусовий демонтаж. "Припис винесений адміністративним управлінням. До 10 днів дано на самовільний демонтаж. Якщо самовільний демонтаж не буде зроблений, буде примусовий демонтаж. Така норма закону", - розповів мер.

Як повідомили в КП "Адміністративно-технічне управління", вивіску, текст якої викликав чимале обурення серед мешканців міста, встановили самовільно та без жодних погоджень, - інформує прес-служба ЛМР.

Заклад "За Жоржем: їсти, пити і мінєти" належить до мережі ресторанів холдингу емоцій "Фест" - власників "Криївки", "Дому легенд" і "Львівської майстерні шоколаду". Нагадаємо, на початку серпня навколо будинку на вул. Сербській, 3, де знаходиться майстерня, розгорівся скандал - власники без дозволів встановили на фасаді будинку металеві декорації - ванну та рукомийники. Відтак, тепер обурення громадськості викликала двозначна назва нового творіння "Фесту".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: