Тарас Прохасько написав дитячу казку про кротів (відео)

Відомий український письменник, журналіст Тарас Прохасько написав дитячу книгу. Спільно з дружиною Мар'яною вони стали авторами, а Мар'яна - ще й ілюстратором, казки "Хто зробить сніг". Її презентуватимуть у рамках 20 Форуму видавців 13 вересня у галереї "Дзиґа". Про це сьогодні, 28 серпня, повідомила на прес-конференції головний редактор і співзасновник "Видавництва Старого Лева" Мар'яна Савка, - інформує кореспондент "Дивись. Інфо".

Як твердить Савка, "Хто зробить сніг" - найкращий літературний дитячий твір, який вона прочитала за останні 5 років. "Це дуже гарне письмо, затишний світ. Він мені чимось нагадує світ Мумі-Тролів. Це настільки добра і світла книжка, що вона безперечно стане особливою родзинкою "Видавництва Старого Лева", - каже Савка.

Книгу ілюструвала Мар'яна Прохасько, і хоч вона не є професійним художником, та створила ілюстрації, які є певним продовженням книги. "Вас особисто дуже здивують ілюстрації, тепер я розумію, що інший художник не мав би ілюструвати цю книжку, тому що вона вийшла неймовірно органічною", - переконує видавець.

Казка "Хто зробить сніг" розповідає про родину кротів і їх тринадцятьох кротенят, про дружбу та взаємодопомогу, про турботу та домашній затишок, а також про те, хто насправді робить сніг.

202

IMG_3047

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: