"Регіонали" приймуть усі євроінтеграційні закони, але не підтримають секс-меншини

На Львівщині проходитиме «Тиждень безпеки дорожнього руху»
Протягом наступного тижня на Львівщині пройде «Тиждень безпеки дорожнього руху»

Усі закони щодо євроінтеграції Верховна Рада ухвалить на початку третьої сесії одноголосно, окрім закону про протидію дискримінації сексуальних меншин. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Георгій Смітюх в ефірі "5 каналу" у середу ввечері, - повідомляє "Українська правда".

"Верховна Рада починає роботу з вівторка (3 вересня) – евроінтеграційні законопроекти будуть стояти в першу чергу", - сказав він.

"Я думаю, за підтримки більшості у залі будуть ухвалені більшість законів, за винятком одного – найскандальнішого. Щодо цього закону у нашій фракції була дискусія, і ми категорично ставили питання, адже ми є православною країною, ми не згодні з нашими європейськими колегами щодо цього законопроекту", - заявив "регіонал".

"У нас було визначено, яким шляхом іти, щоб не було звинувачень – це віддали на вільне ухвалення рішення. Не фракційне, де ми всі повинні голосувати, а вільне – хто хоче підтримати, той підтримує. Я особисто цей закон за жодних умов підтримувати не буду", - заявив Смітюх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: