Компанія, що планувала економічний розвиток Львова, збанкрутувала

Міжнародна консалтингова компанія «Monitor Group», яка розробила «Стратегію економічного розвитку Львова», оголосила себе банкрутом і звернулася до суду з проханням про захист від кредиторів.

До розробки «Стратегії економічного розвитку Львова» Monitor Group була залучена на основі тендеру, проведеного у жовтні 2008 року фондом Ріната Ахметова «Ефективне управління», - пишуть «Наші гроші. Львів».

Основою розробленої концепції стала методологія побудови економічних кластерів, групи взаємозалежних підприємств та організацій, розташованих в одному регіоні, які взаємодоповнюють і посилюють конкурентні переваги один одного. Monitor Group запропонувала Львову зосередити зусилля на двох ключових напрямках – розвиток туризму і бізнес-послуг.

«Стратегія економічного розвитку Львова» була презентована у травні 2009 року. На основі цього документу була затверджена Програма соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова на 2011-2013 рр, а пізніше і Стратегія підвищення конкурентоспроможності міста Львова до 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: