У Львівській облраді розглянули виконання Програми розроблення містобудівної документації

29 серпня відбулося засідання  постійної комісії обласної ради з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва Львівської обласної ради, повідомляє прес-служба облради.

Під час засідання депутати розглянули та обговорили проблемні питання, які виникли у ході реалізації Програми розроблення містобудівної документації у Львівській області.

На виконання Програми в обласному бюджеті цьогоріч передбачено 1 млн грн. Для того, щоб ці кошти були освоєні, органам місцевого самоврядування, яким були розподілені на початку року кошти з обласного бюджету згідно з Програмою, потрібно було передбачити у місцевих бюджетах кошти на співфінансування робіт із виготовлення генеральних планів населених пунктів.

За інформацією управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської обласної державної адміністрації, у зв’язку з невиконанням цього пункту Сколівською, Радехівською та Старосамбірською міськими радами виникає загроза невикористання коштів, які виділені у 2013 рік на виконання обласної програми. Сколівська міська рада у своєму листі написала, що вона відмовляється від коштів, оскільки не має у своєму бюджеті співфінансування. Старосамбірській міській раді надано тиждень для   підтвердження про наявні власні кошти. Натомість Радехівська міська рада, як поінформував її представник, лише збирається починати роботи, і виникає загроза, що вона не встигне виконати усіх етапів робіт, передбачених процедурою, а відповідно, освоїти кошти. Тому комісія перерозподілила кошти між іншими органами місцевого самоврядування, які підтвердили виконання робіт із розроблення генеральних планів населених пунктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: