Львівська ДФА відзначила День знань

Рабинович вирішив піти в опозицію до опозиції
Депутат Верховної Ради Вадим Рабинович призупиняє свою співпрацю з Опозиційним блоком.

31 серпня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Вадим Гураль взяв участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року у Львівській державній фінансовій академії, повідомила прес-служба ЛОДА.

Від імені Львівської обласної державної адміністрації Вадим Гураль привітав студентів і викладачів вишу з нагоди початку нового навчального року та урочистої посвяти в студенти першокурсників.

«Ваша академія – це потужний освітньо-науковий центр. Він є осередком вітчизняної науки, освіти і культури, а також визначним громадсько-політичним центром. Тут не тільки здобувають фахові знання, а формується громадська позиція кожного студента, знаходять активну підтримку державницькі устремління нації», – зазначив В.Гураль.

Також Вадим Гураль наголосив, що прагнучи до майбутнього, необхідно пам’ятати історію свого народу, використовувати досвід старших поколінь, шанувати тих, хто відстояв, вибудував і залишив у спадок державу, ім’я якій Україна.

«В цей день бажаю вам піднесеного настрою, безмежної віри в себе, в свою країну і в свій народ, високих злетів і ще більших здобутків», – побажав студентам фінансової академії Вадим Гураль.

Професорам та викладачам заступник голови – керівник апарату ЛОДА побажав наснаги, творчих здобутків, талановитих студентів та послідовників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: