Торгова війна з Росією нам на користь - Ахметов

Президент компанії СКМ Ринат Ахметов вважає, що ситуація з обмеженням імпорту окремих груп товарів українського виробництва повинна піти нам на користь, зробивши Україну сильнішою.

Про це він заявив сьогодні журналістам після відкриття нового корпусу школи № 63 у Донецьку.

"Кожна ситуація повинна робити нас сильнішими. Про цю ситуацію голосно сказано "торгова війна з Росією ". Такого не знаю ", - заявив Ахметов.

"Те що сталося на кордоні, зробить сильнішою Україну, український бізнес і кожного українця. Ми з цього повинні винести досвід. Подивитися на себе, що ми робили правильно, що ми робили неправильно . Правильно проаналізувати, щоб від цього ми в майбутньому стали сильнішими. І щоб ми від цього не залежали , щоб від України залежало, а Україна не залежала ", - зазначив Ахметов.

Нагадаємо, що між Києвом і Москвою розгорнулася торгова війна після того, як Росія ввела заборону на постачання продукції підконтрольної Петрові Порошенку міжнародної кондитерської корпорації Roshen . 30 липня Росспоживнагляд заявив про виявлення в кондитерській продукції компанії бензопірену, що володіє канцерогенними властивостями.

Проте російське відомство 6 серпня повідомило, що "основною причиною невідповідності кондитерських виробів є невиконання законодавства у сфері захисту прав споживачів (вимоги до маркування харчової продукції - невідповідність інформації про харчову цінність продукції, вказаної на етикетці) ".

Джерело – УНІАН.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: