Колодій – за видобуток сланцевого газу? (відео)

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій частково змінив стратегію позиції щодо можливої розробки сланцевого газу на Львівщині.

Сьогодні, 2 вересня, під час зустрічі із Надзвичайним і Повноважним Послом України у США Джеффрі Пайєттом Петро Колодій двічі наголосив про те, що звинувачення обласної ради у тому, що вона проти видобутку сланцевого газу і що уже два роки не погоджує цей видобуток є некоректними, адже обласна рада офіційно тільки 19 червня отримала проект Угоди між «Шевроном» та Україною.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Сам текст угоди, як повідомив Колодій, містить 261 сторінку тексту.

«Зараз депутати обласної ради активно читають текст угоди, вивчають його, аналізують із юристами, геологами та екологами, консультуються із науковцями і фахівцями галузі», - сказав Колодій.

Він також наголосив, що спільної сесії із Івано-Франківською обласною радою щодо цього питання наразі не буде, адже «я не бачу наразі доцільності у проведенні такої сесії».

За словами Колодія, депутати та юристи також вивчають текст угоди на предмет її відповідності із українським законодавством.

«Сьогодні, думаю, у депутати знімалось розуміння відношення до цієї угоди. Переконаний, що сесія буде діяти у інтересах громади Львівщини», - сказав Колодій, коментуючи питання погодження угоди на сесії обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: