Луценко прогнозує повернення України з ГУЛАГу до Європи (відео)

IMG_9993

"Цієї осені може відбутися історична й омріяна українцями подія – повернення України з ГУЛАГу до Європейського союзу", - спрогнозував громадський діяч Юрій Луценко, звертаючись до студентів під час урочистостей з нагоди Дня знань у Національному університеті “Львівська політехніка” сьогодні, 2 вересня, – інформує кореспондент “Дивись. Інфо“.

На думку Луценка, студенти-першокурсники мають "замінити еліти пограбування, які сьогодні керують країною, на еліти розвитку": "Місце для докладання ваших зусиль є завжди. Пам’ятайте, що кожен день на землі і зокрема в Україні розпинають пророка, триста спартанців тримають свої Фермопіли, йде судилище, де людина каже "І все таки вона крутиться".

Луценко зізнався, що як колишній випускник "Львівської політехніки" зі задоволенням встав би знову до лав тих, хто вступає в оновлений, європейського ґатунку університет, адже 31 рік він сам був у рядах першокурсників факультету електронної фізики тоді ще Львівського політехнічного інституту. Водночас він палко наголосив, що "Львів - до холєри заразне патріотизмом і любов’ю до України місто. Кожен, хто тут бодай повчився, стає патріотом зовсім іншого ґатунку. Саме тут вас навчать не тільки наук, а й як бути українцем". "Тут, у Львові, я познайомився з міліцією, потім їй не повезло познайомитися зі мною. Тут мене навчили бути людиною, яка має стрижень", - сказав один з лідерів опозиції.

Луценко наголосив, що "якщо знести українську тюрму і спробувати збудувати на ній офісний центр – він не встоїть. Дефектний, часто все ще кривавий фундамент радянської соціалістичної республіки, у якій ми, на жаль, все ще живемо, не передбачений для того, щоб на ньому звести європейський будинок. Сьогодні ви вступили у Львівський політех, коли вся країна бачить відчинену браму часу. Ми маємо можливість знову повернутися до європейського дому".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: