Профспілка ЛНУ ім. Франка хоче покращити умови відпочинку у Шацьку

Сьогодні, 3 вересня, відбулося засідання президії Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка. Члени президії обговорили питання організації роботи ППОП ЛНУ ім. Івана Франка у 2013/2014 навчальному році, інформацію про виконання кошторису за перше півріччя 2013 року.

Про це повідомила прес-служба профспілки Університету.

Окрім того, серед питань порядку денного було затвердження виплат матеріальних допомог – на оздоровлення дітей працівників Університету; на лікування членів профспілки; матеріальних допомог працівникам, діти яких навчаються на платній формі навчання в Університеті.

Зі звітом про оздоровлення працівників Університету та членів їхніх сімей на базі Шацького біолого-географічного стаціонару ЛНУ ім. Івана Франка виступили голова профкому Володимир Качмар, його заступники – Юліан Бек та Марія Когут.

Важливо й те, що члени президії колективно обговорили план майбутнього покращення відпочинку в Шацьку, адже лише спільними активними діями ми здатні щось змінити – для себе і для інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: